Winzerkurste
Směs na výrobu špaldového žitného chleba. Příjemná chuť chleba je podbarvena jemnou kyselostí, proto ho nazýváme také "vinařským". Svou chutí připomíná chuť mladého vína.
Základní receptura:
- 5,000 kg WINZERKRUSTE
- 4,000 kg Žitná mouka T-930
- 1,000 kg Špaldová mouka nebo Pšeničná mouka T-650
- 0,200 kg Droždí
- 0,120 kg pastový kvas PASTENSAUER (st. kys.. 320 °)
- 6,450 kg Voda
WINZERKURSTE je vhodný na výrobu špaldového chleba. Při dávkování špaldové mouky do receptury může výrobce garantovat, že chléb nebude obsahovat pšeničnou mouku. Při dávkování pšeničné mouky do receptury může chléb oslovit konzumenta svojí "vinařskou notou". Vyšším podílem směsi v receptuře je garantovaný výsledek: objem, zpracovatelnost na strojních zařízeních, chuť a trvanlivost.
Balení / skladování:
Spotřebujte do: 6 měsíců od data výroby
Skladovací podmínky: při max.. 25 ° C a max. rel. vlhkosti 80%, Balení po otevření uzavřít.
Balení: 25 kg papírový pytel