Sommer mix

Světlá vícezrnná směs pro výrobu chlebů a pečiva Světlá vícezrnná směs s vysokým obsahem semen je vhodná pro ruční i průmyslové zpracování. Výrobky s použitím této směsi mají výrazný objem a zajímavý barevný kontrast střídky.

základní receptura na pečivo:

  • pšeničná mouka 100 kg
  • Sommer mix 20 kg
  • droždí 4 kg
  • olej 4 kg
  • voda 58 kg

Technologický postup:

Suroviny smísíme na záraz 4 - 6 minut pomalu a 7 - 8 minut rychle. Těsto necháme 10 minut odpočinout. Vytvarujeme polotovary a necháme cca 40 - 50 mi- nut kynout (dle velikosti výrobků) při teplotě 32 - 35 °C a vlhkosti 70 - 80%. Vsázíme při teplotě 270 °C, zapaříme a dopékáme po dobu 12 – 16 minut při teplotě 250 °C. složení: lněné semínko, sójová drť , slunečnice, sůl, sezam, sojová mouka, pšeničný kvas, syrovátka, pšeničná mouka, žitná mouka, emulgátor (E 472e), protispékavá látka (E 341e), enzymy, látka zlepšující mouku (E 300), leštící látka (E 910).

skladování: v suchu a chladu, v originálním obale.

minimální trvanlivost: 12 měsíců od data výroby.

Forbak s.r.o.

Sídlo společnosti

Sokolská 1605/66

120 00 Praha 2

IČO

01652982

Zavolejte nám

‭+420 770 625 807‬

Napište nám

info@forbak.cz

Logo

Mapa