Panecini
Předsměsi PANECINI na racionální výrobu typických ciabatových výrobků pšeničných, žitných, grahamových, viacrznných atd.. Vedení těsta s PANECINI může být různé: na přímo, chlazením, mrazením, dlouhodobým kynutím, Předpečená atd.. Dodržením originál receptury dostanete garantovaně originál italskou ciabattu.
Základní receptura:
- 10,000 kg Pšeničná mouka T-512
- 1,100 kg PANECINI
- 0,600 kg olivový olej
- 0,150 kg Droždí
- 7,500 kg Voda
Přípravek PANECINI garantuje suché, plastické těsta s velkou tolerancí kynutí. Zaručuje dobrý výsledek při všech druzích mouk. PANECINI je využitelný na různé druhy výrobků, ne jen na typickou ciabattu, ale i menší ciabattiny. Výrobky se vyznačují vynikající čerstvostí a proto jsou obzvláště vhodné pro výrobu obložených snacků.
Balení / skladování:
Spotřebujte do: 12 měsíců od data výroby
Skladovací podmínky: při max.. 25 ° C a max. rel. vlhkosti 80%, Balení po otevření uzavřít.
Balení: 25 kg papírový pytel