Panecini

Forbak_panecini01

Předsměsi PANECINI na racionální výrobu typických ciabatových výrobků pšeničných, žitných, grahamových, viacrznných atd.. Vedení těsta s PANECINI může být různé: na přímo, chlazením, mrazením, dlouhodobým kynutím, Předpečená atd.. Dodržením originál receptury dostanete garantovaně originál italskou ciabattu.

Základní receptura:

  • 10,000 kg Pšeničná mouka T-512
  • 1,100 kg PANECINI
  • 0,600 kg olivový olej
  • 0,150 kg Droždí
  • 7,500 kg Voda

Přípravek PANECINI garantuje suché, plastické těsta s velkou tolerancí kynutí. Zaručuje dobrý výsledek při všech druzích mouk. PANECINI je využitelný na různé druhy výrobků, ne jen na typickou ciabattu, ale i menší ciabattiny. Výrobky se vyznačují vynikající čerstvostí a proto jsou obzvláště vhodné pro výrobu obložených snacků.

Balení / skladování:

Forbak_panecini04

 

Spotřebujte do: 12 měsíců od data výroby 

Skladovací podmínky: při max.. 25 ° C a max. rel. vlhkosti 80%, Balení po otevření uzavřít. 

Balení: 25 kg papírový pytel

Forbak s.r.o.

Sídlo společnosti

Sokolská 1605/66

120 00 Praha 2

IČO

01652982

Zavolejte nám

‭+420 770 625 807‬

Napište nám

info@forbak.cz

Logo

Mapa