Knorki

Forbak_korki Předsměsi na racionální výrobu speciálních druhů chleba se speciálním tvarem, velkou pórovitostí a vynikající dlouhou trvanlivostí.

Základní receptura:

  • 8,000 kg Pšeničná mouka T-650
  • 2,000 kg KNORKI
  • 0,080 kg Droždí
  • 8,000 kg Voda

Přípravek KNORKI je vhodný jak pro řemeslnou tak na průmyslovou výrobu speciálního chleba. Garantuje suché, plastické těsta s velkou tolerancí kynutí. Zaručuje dobrý výsledek při všech druzích mouk. Chléb se vyznačuje přiměřeným objemem výrobků a má zlatavou barvu, křupavou kůrku, příjemnou chuť a dlouhou čerstvost. Směs KNORKI je vhodná pro výrobu chlebů ale i pečiva..

Balení / Spotřeba:

Spotřebujte do: 12 měsíců od data výroby 

Skladovací podmínky: při max.. 25 ° C a max. rel. vlhkosti 80%, Balení po otevření uzavřít. 

Balení: 25 kg papírový pytel

Forbak s.r.o.

Sídlo společnosti

Sokolská 1605/66

120 00 Praha 2

IČO

01652982

Zavolejte nám

+420 774 703 832

Napište nám

info@forbak.cz

Logo

Mapa