Knollenbrot

Forbak_knollenbrot Směs na výrobu bramborového chleba a pečiva. Intenzivní chuť brambor, nesrovnatelná s běžným bramborovým chlebem, příjemné překvapí každého zákazníka.

Základní receptura:

  • 5,000 kg Pšeničná mouka T-650
  • 1,250 kg KNOLLENBROT 25
  • 0,125 kg Sůl
  • 0,200 kg Droždí
  • 4,125 kg Voda

KNOLLENBROT 25 je vhodný pro výrobu bramborového chleba. Navzdory podílu brambor ve výrobcích garantuje suché, plastické těsta s velkou tolerancí kynutí. Zaručuje dobrý výsledek při všech druzích muk. Chléb se vyznačuje přiměřeným objemem výrobků a má zlatavou barvu, příjemnou chuť a dlouhou čerstvost.

Balení / skladování:

Spotřebujte do: 12 měsíců od data výroby 

Skladovací podmínky: při max.. 25 ° C a max. rel. vlhkosti 80%, Balení po otevření uzavřít. 

Balení: 25 kg papírový pytel

Forbak s.r.o.

Sídlo společnosti

Sokolská 1605/66

120 00 Praha 2

IČO

01652982

Zavolejte nám

+420 774 703 832

Napište nám

info@forbak.cz

Logo

Mapa