Knollenbrot
Směs na výrobu bramborového chleba a pečiva. Intenzivní chuť brambor, nesrovnatelná s běžným bramborovým chlebem, příjemné překvapí každého zákazníka.
Základní receptura:
- 5,000 kg Pšeničná mouka T-650
- 1,250 kg KNOLLENBROT 25
- 0,125 kg Sůl
- 0,200 kg Droždí
- 4,125 kg Voda
KNOLLENBROT 25 je vhodný pro výrobu bramborového chleba. Navzdory podílu brambor ve výrobcích garantuje suché, plastické těsta s velkou tolerancí kynutí. Zaručuje dobrý výsledek při všech druzích muk. Chléb se vyznačuje přiměřeným objemem výrobků a má zlatavou barvu, příjemnou chuť a dlouhou čerstvost.
Balení / skladování:
Spotřebujte do: 12 měsíců od data výroby
Skladovací podmínky: při max.. 25 ° C a max. rel. vlhkosti 80%, Balení po otevření uzavřít.
Balení: 25 kg papírový pytel