Borodino

Forbak_borodino01 Speciální předsměs na výrobu typického borodinského chleba. Chléb Borodin se vyznačuje vysokým podílem žitné mouky, tmavou barvou, sladovou nezaměnitelnou chutí. Chléb má vynikající trvanlivost.

Základní receptura:

  • 4500 kg Pšeničná mouka T-650
  • 0,8250 kg Žitná mouka T-930
  • 0,2250 kg Borodino
  • 0,0225 kg Sůl
  • 0,0450 kg Cukr
  • 0,0350 kg Droždí
  • 1,1800 kg Voda

Borodino garantuje suché, dobře zpracovatelné těsta, navzdory vysokému podílu žitné mouky. Borodino chléb patří k standardním druhům chlebů v celé ruské oblasti a také na Ukrajině. Chléb se vyznačuje sladkou chutí, což je způsobeno vysokým podílem sladu a přidáváním cukru do receptury.

Skladování/Balení:

Spotřebujte do: 12 měsíců od data výroby 

Skladovací podmínky: při max.. 25 ° C a max. rel. vlhkosti 80%, Balení po otevření uzavřít. 

Balení: 10 kg papírový pytel

Forbak s.r.o.

Sídlo společnosti

Sokolská 1605/66

120 00 Praha 2

IČO

01652982

Zavolejte nám

‭+420 770 625 807‬

Napište nám

info@forbak.cz

Logo

Mapa