Borodino
Speciální předsměs na výrobu typického borodinského chleba. Chléb Borodin se vyznačuje vysokým podílem žitné mouky, tmavou barvou, sladovou nezaměnitelnou chutí. Chléb má vynikající trvanlivost.
Základní receptura:
- 4500 kg Pšeničná mouka T-650
- 0,8250 kg Žitná mouka T-930
- 0,2250 kg Borodino
- 0,0225 kg Sůl
- 0,0450 kg Cukr
- 0,0350 kg Droždí
- 1,1800 kg Voda
Borodino garantuje suché, dobře zpracovatelné těsta, navzdory vysokému podílu žitné mouky. Borodino chléb patří k standardním druhům chlebů v celé ruské oblasti a také na Ukrajině. Chléb se vyznačuje sladkou chutí, což je způsobeno vysokým podílem sladu a přidáváním cukru do receptury.
Skladování/Balení:
Spotřebujte do: 12 měsíců od data výroby
Skladovací podmínky: při max.. 25 ° C a max. rel. vlhkosti 80%, Balení po otevření uzavřít.
Balení: 10 kg papírový pytel