Bagetmix

Forbak_bagetmix Předsměsi na racionální výrobu baget pšeničných, žitných, grahamových, viacrznných atd.. Vedení těsta s Bagetmixem může být různé: na přímo, chlazením, mrazením, dlouhodobým kynutím, Předpečená atd..

Základní receptura:

  • 8,000 kg Pšeničná mouka T-512
  • 2,000 kg BAGETMIX
  • 0,200 kg Margarín
  • 0,250 kg Droždí
  • 6,800 kg Voda

Přípravek BAGETMIX je vhodný jak pro řemeslnou tak i pro průmyslovou výrobu všech druhů baget. Garantuje suché, plastické těsta s velkou tolerancí kynutí.Zaručuje dobrý výsledek při všech druzích mouk. Pečivo se vyznačuje přiměřeným objemem výrobků a má zlatavou barvu, příjemnou chuť a dlouhou čerstvost.Bagetmix je využitelný na různé druhy výrobků, ne jen na bagety: delikates, delikatesky, langoše, ciabatta, ciabattiny, gyros-housky atd..

Balení / skladování:

Spotřebujte do: 12 měsíců od data výroby 

Skladovací podmínky: při max.. 25 ° C a max. rel. vlhkosti 80%, Balení po otevření uzavřít. 

Balení: 25 kg papírový pytel

Forbak s.r.o.

Sídlo společnosti

Sokolská 1605/66

120 00 Praha 2

IČO

01652982

Zavolejte nám

‭+420 770 625 807‬

Napište nám

info@forbak.cz

Logo

Mapa