Bagetmix
Předsměsi na racionální výrobu baget pšeničných, žitných, grahamových, viacrznných atd.. Vedení těsta s Bagetmixem může být různé: na přímo, chlazením, mrazením, dlouhodobým kynutím, Předpečená atd..
Základní receptura:
- 8,000 kg Pšeničná mouka T-512
- 2,000 kg BAGETMIX
- 0,200 kg Margarín
- 0,250 kg Droždí
- 6,800 kg Voda
Přípravek BAGETMIX je vhodný jak pro řemeslnou tak i pro průmyslovou výrobu všech druhů baget. Garantuje suché, plastické těsta s velkou tolerancí kynutí.Zaručuje dobrý výsledek při všech druzích mouk. Pečivo se vyznačuje přiměřeným objemem výrobků a má zlatavou barvu, příjemnou chuť a dlouhou čerstvost.Bagetmix je využitelný na různé druhy výrobků, ne jen na bagety: delikates, delikatesky, langoše, ciabatta, ciabattiny, gyros-housky atd..
Balení / skladování:
Spotřebujte do: 12 měsíců od data výroby
Skladovací podmínky: při max.. 25 ° C a max. rel. vlhkosti 80%, Balení po otevření uzavřít.
Balení: 25 kg papírový pytel