Abendbrot hell

Abendbort-hell Večerní bílkovinový chléb světlý je chutný chléb vyvinut ve spolupráci s dr. Pape, který přesně splňuje požadavky principu "hubnutí ve spánku" a doplňuje stravování zaměřené na ztrátu hmotnosti. Díky promyšlené receptuře se podařilo dosáhnout podílu bílkovin až 28,3%. Je to vyšší podíl bílkovin než má stejk (21%) a je to 4-5 krát více než má běžný pšeničný nebo žitno-pšeničný chléb. Zároveň je obsah uhlovodíků v "bílkovinovém večerním chlebu" jen ca. 6% - což je 5-6 krát méně než v běžném pšeničném nebo žitno-pšeničném chlebu. A k tomu ještě vynikající hodnoty důležitých vláknin - 7,8% a nízký obsah tuku, pouze 5,9%. Chléb přesně vyhovuje požadavkům principu " hubnutí ve spánku "a je vhodný i pro většinu konceptů" Low Carb - málo uhlovodíků ".

Základní receptura na běžné pečivo:

  • 1,000 kg ABENDBROT HELL
  • 0,300 kg Droždí
  • 1,150 kg Voda

Složení:

Voda, bílkoviny (pšeničná bílkovina, sójová bílkovina, rýžová bílkovina), sojová mouka, ovesná vláknina, pšeničná celozrnná pšeničná mouka, droždí, zahušťovadlo guarová mouka, řepkový olej, sůl, cukr, sušený žitný kvas, emulgátor lecitin, regulátor kyselosti dioctan sodný.

Balení / skladování:

Spotřebujte do: 12 měsíců od data výroby 

Skladovací podmínky: při max.. 25 ° C a max. rel. vlhkosti 80%, Balení po otevření uzavřít. 

Balení: 25 kg papírový pytel

Forbak s.r.o.

Sídlo společnosti

Sokolská 1605/66

120 00 Praha 2

IČO

01652982

Zavolejte nám

‭+420 770 625 807‬

Napište nám

info@forbak.cz

Logo

Mapa