Abendbrot
Večerní bílkovinový chléb je chutný chléb vyvinut ve spolupráci s dr. Pape, který přesně splňuje požadavky principu "hubnutí ve spánku" a doplňuje stravování zaměřené na ztrátu hmotnosti. Díky promyšlené receptuře se podařilo dosáhnout podílu bílkovin až 28%. Je to vyšší podíl bílkovin než má stejk (21%) a je to 4-5 krát více než má běžný pšeničný nebo žitno-pšeničný chléb. Zároveň je obsah uhlovodíků v "bílkovinném večerním chlebu" jen ca. 8% - což je 5-6 krát méně než v běžném pšeničném nebo žitno-pšeničném chlebu. Chléb přesně vyhovuje požadavkům principu "hubnutí ve spánku" a je vhodný i pro většinu konceptů "Low Carb - málo uhlovodíků".
Základní receptura na běžné pečivo:
- 1,000 kg ABENDBROT
- 0,300 kg Droždí
- 0,870 kg Voda
Složení:
Voda, bílkoviny (pšeničná bílkovina, sójová bílkovina), sojový šrot, hnědé a žluté lněná semínka, slunečnicová semínka, sójová mouka, pšeničná celozrnná mouka, pšeničné otruby, jablečná vláknina, droždí, sezam, sůl, pražená ječná sladová mouka.
Balení / skladování:
Spotřebujte do: 12 měsíců od data výroby
Skladovací podmínky: při max.. 25 ° C a max. rel. vlhkosti 80%, Balení po otevření uzavřít.
Balení: 25 kg papírový pytel