PASTA na prodloužení trvanlivosti

Pasta_03 Speciální pasta vhodná do všech cukrářských výrobků, které mají mít prodlouženou trvanlivost. Čerstvost se prodlužuje o 4 - 5 dní. PASTA na prodloužení trvanlivosti je vhodná i do pařených výrobků (knedlíků nebo pařených buchet) a také na trdelník.

Základní receptura:

  • 1,000 kg Pšeničná mouka T-512
  • 0,010 kg EUROPA
  • 0,015 kg Sůl
  • 0,010 kg Margarín
  • 0,012 kg Cukr
  • 0,002 kg PASTA na prodloužení trvanlivosti
  • 0,060 kg Droždí
  • 0,400 kg Voda

PASTA na prodloužení trvanlivosti se přidává do hnětení na začátku, spolu s ostatními surovinami. Nemá žádný vliv na vlastnosti těsta nebo jeho chování. Působí až po vypečené, kdy výrazně prodlužuje čerstvost a měkkost výrobků. Pasta na prodloužení trvanlivosti nemění vzhled, chuť nebo vůni pečiva. Při pařených výrobcích zabraňuje třísení střídy. Pasta na prodloužení trvanlivosti není přípravek proti plesnivění.

Balení / skladování:Pasta_01

Spotřebujte do: 12 měsíců od data výroby 

Skladovací podmínky: při max.. 25 ° C a max. rel. vlhkosti 80%, Balení po otevření uzavřít. 

Balení:22,5 kg kbelík z umělé hmotyPasta_02

Forbak s.r.o.

Sídlo společnosti

Sokolská 1605/66

120 00 Praha 2

IČO

01652982

Zavolejte nám

+420 774 703 832

Napište nám

info@forbak.cz

Logo

Mapa