Pasten Sauer
Pastový kvas obsahující chlebové kyseliny pro různé druhy chlebů: pšeničný, žitno-pšeničný a žitný. Vhodný pro všechny druhy vedení těsta: na přímo, na kvas a na kombinované vedení.
Základní receptura - chléb přímé vedení:
- 8,000 kg Pšeničná mouka T-650
- 2,000 kg Žitná mouka T-930
- 0,100 kg PASTENSAUER
- 0,100 kg OPTIMAL BBA
- 0,200 kg Sůl
- 0,200 kg Droždí
- 6,500 kg Voda
PASTEN SAUER je pastový chlebový kvas, který se stabilizuje a zahustí žitným šrotem na pastu. Jeho kyselost je stabilních 320 ° kyselosti, proto garantuje neměnnou kvalitu chleba. Obsahuje výhradně chlebové kyseliny: mléčnou a octovou. Zejména kyselina octová je v letních měsících vynikajícím prostředkem k zabránění nitkovitosti. Dodržením dávkování optimální okyselují své chleby a svým zákazníkům dodáte klasický chléb, navzdory výrobě na přímo. Dlouhá trvanlivost a žádné trúsenie jsou ve velké míře ovlivněny správným okyselením žita a pšenice. Moderní PASTENSAUER se přidává na začátku hnětení, jeho kyselost nezpomaluje práci droždí. Nejlepší výsledek dosáhnete v kombinaci s přípravky do chleba: OPTIMAL BBA, VOLUFIX, LONG, STABIL F.
Balení / skladování:
Spotřebujte do: 12 měsíců od data výroby
Skladovací podmínky: při max.. 25 ° C a max. rel. vlhkosti 80%, Balení po otevření uzavřít.
Balení: 25 kg papírový pytel