FORBAK SAUER dunkel
Tmavý tekutý kvas obsahující chlebové kyseliny pro různé druhy chlebů: pšeničný, žitno-pšeničný a žitný. Vhodný pro všechny druhy vedení těsta: na přímo, na kvas a na kombinované vedení. Navíc obsahuje pražený slad jako přírodní zabarvení střídy.
Základní receptura - chléb přímé vedení:
- 5,000 kg Pšeničná mouka T-650
- 5,000 kg Žitná mouka T-930
- 0,2500 kg FORBAK SAUER dunkel
- 0,100 kg OPTIMAL BBA
- 0,200 kg Sůl
- 0,300 kg Droždí
- 0,650 kg Voda
FORBAK SAUER dunkel je tmavý tekutý chlebový kvas, který se vyvádí vedením jako klasický kvas. Obsahuje výhradně chlebové kyseliny: mléčnou a octovou. Zejména kyselina octová je v letních měsících vynikajícím prostředkem k zabránění nitkovitosti. Dodržením dávkování optimální okyselují své chleby a svým zákazníkům dodáte klasický chléb, navzdory výrobě na přímo. Dlouhá trvanlivost a žádné drobeni jsou ve velké míře ovlivněny správným okyselením žita a pšenice. Moderní FORBAK SAUER dunkel se přidává na začátku hnětení, jeho kyselost nezpomaluje práci droždí. Nejlepší výsledek dosáhnete v kombinaci s přípravky do chleba: OPTIMAL BBA, VOLUFIX, LONG, STABIL F.
Balení / skladování:
Spotřebujte do: 12 měsíců od data výroby
Skladovací podmínky: při max.. 25 ° C a max. rel. vlhkosti 80%, Balení po otevření uzavřít.
Balení: 11 kg nevratný plastový kanystr