FORBAK SAUER

Forbak_sauer01 Tekutý kvas obsahující chlebové kyseliny pro různé druhy chlebů: pšeničný, žitno-pšeničný a žitný. Vhodný pro všechny druhy vedení těsta: na přímo, na kvas a na kombinované vedení.

Základní receptura - chléb přímé vedení:

  • 10,000 kg Pšeničná mouka T-650
  • 0,2500 kg FORBAK SAUER
  • 0,100 kg OPTIMAL BBA
  • 0,200 kg Sůl
  • 0,300 kg Droždí
  • 0,650 kg Voda

FORBAK SAUER je tekutý chlebový kvas, který se vyvádí vedením jako klasický kvas. Obsahuje výhradně chlebové kyseliny: mléčnou a octovou.Zejména kyselina octová je v letních měsících vynikajícím prostředkem k zabránění nitkovitosti. Dodržením dávkování optimální okyselují své chleby a svým zákazníkům dodáte klasický chléb, navzdory výrobě na přímo.Dlouhá trvanlivost a žádné třísení jsou ve velké míře ovlivněny správným okyselením žita a pšenice. Moderní FORBAK SAUER se přidává na začátku hnětení, jeho kyselost nezpomaluje práci droždí. Nejlepší výsledek dosáhnete v kombinaci s přípravky do chleba: OPTIMAL BBA, VOLUFIX, LONG, STABIL F.Forbak_sauer02

Balení / skladování:

Spotřebujte do: 12 měsíců od data výroby 

Skladovací podmínky: při max.. 25 ° C a max. rel. vlhkosti 80%, Balení po otevření uzavřít. 

Balení: 11 kg nevratný plastový kanystr

Forbak s.r.o.

Sídlo společnosti

Sokolská 1605/66

120 00 Praha 2

IČO

01652982

Zavolejte nám

+420 774 703 832

Napište nám

info@forbak.cz

Logo

Mapa