Creme Wien
Vanilkový krém vydělávání za studena. Vhodný na mrazení, pečení ale i na studenou spotřebu, odolný proti ovocným kyselinám. Vhodný do všech druhů jemného pečiva: kynutého, plundrového, listového, třeného, piškotového atd..
Základní receptura:
- 0,400 kg CREME WIEN
- 1,000 lt. Voda
CREME WIEN smícháme s vodou, necháme minutu nabobtnat a je vhodný k použití. Podle požadované hustoty, například pokud se krém bude dávkovat pomocí plničky, může se změnit dávkování (0,3 kg na 1 lt. Vody). Po vyšlehání s máslem nebo krémovým margarínem, může CREME WIEN sloužit jako základní pudinkový prášek na všechny druhy cukrářských krémů.
Spotřebujte do: 12 měsíců od data výroby
Skladovací podmínky: při max.. 25 ° C a max. rel. vlhkosti 80%, Balení po otevření uzavřít.
Balení: 10 kg papírový pytel