Creme Wien

 Vanilkový krém vydělávání za studena. Vhodný na mrazení, pečení ale i na studenou spotřebu, odolný proti ovocným kyselinám. Vhodný do všech druhů jemného pečiva: kynutého, plundrového, listového, třeného, ​​piškotového atd..

Základní receptura:

  • 0,400 kg CREME WIEN
  • 1,000 lt. Voda

CREME WIEN smícháme s vodou, necháme minutu nabobtnat a je vhodný k použití. Podle požadované hustoty, například pokud se krém bude dávkovat pomocí plničky, může se změnit dávkování (0,3 kg na 1 lt. Vody). Po vyšlehání s máslem nebo krémovým margarínem, může CREME WIEN sloužit jako základní pudinkový prášek na všechny druhy cukrářských krémů.

Spotřebujte do: 12 měsíců od data výroby 

Skladovací podmínky: při max.. 25 ° C a max. rel. vlhkosti 80%, Balení po otevření uzavřít. 

Balení: 10 kg papírový pytel

Forbak_cremewien02Forbak_cremewien03

Forbak s.r.o.

Sídlo společnosti

Sokolská 1605/66

120 00 Praha 2

IČO

01652982

Zavolejte nám

‭+420 770 625 807‬

Napište nám

info@forbak.cz

Logo

Mapa